روش های عددی برای قوانین بقا: از آنالیز تا الگوریتم ها

Numerical Methods for Conservation Laws: From Analysis to Algorithms

گروه‌ها : ریاضی کاربردی

روش‌های عددی برای قوانین بقا: از آنالیز تا الگوریتم‌ها

• اولین معرفی جامع روش‌های محاسباتی مدرن، و تجزیه و تحلیل آنها را برای قوانین بقای هذلولوی ارائه می‌دهد که حاصل فعالیت‌های پژوهشی عمیق بیش از چهار دهه توسعه و پیشرفت است.
  • نتایج کلاسیک در مورد روش‌های یکنواخت و تفاضل متناهی/ حجم متناهی را بحث می‌کند، اما به توسعه موفقیت‌آمیز روش‌های مرتبه بالا برای قوانین بقای هذلولوی تاکید دارد؛
  • به مفاهیم مدرن TVD و پایداری آنتروپی، روش‌های رانگ-کوتای پایدار قوی، و روش‌های مبتنی بر محدودکننده پیش از بحث روش‌های اساسا غیرنوسانی، روش‌های گالرکین ناپیوسته، و روش‌های طیفی می‌پردازد؛
  • جنبه‌های الگوریتمی این روش‌ها را با تاکید بر مسائل یک و دو بعدی و توسعه و آنالیز طیف وسیعی از روش‌ها، بررسی می‌کند؛
  • شامل برنامه‌های نرم افزار MATLAB است که همه روش‌های اصلی و نتایج محاسباتی در این کتاب امکان بازتولید دوباره دارند؛ و
  • عملکرد بسیاری از روش‌ها را در مجموعه‌ای از مسائل محک به نمایش می‌گذارد تا امکان مقایسه‌های مستقیم را فراهم کند.

این کتاب برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در ریاضیات محاسباتی و محققانی که به دنبال معرفی جامع روش‌های مدرن برای حل قوانین بقا هستند در نظر گرفته شده است. دانشجویان و محققین در علوم کاربردی و مهندسی از تاکید کتاب بر جنبه‌های الگوریتمی الگوریتم‌های پیچیده سودمند خواهند شد. این کتاب همچنین دارای مراجع گسترده‌ای است که امکان دنبال کردن نتایج و پژوهش‌های پیشرفته را فراهم می‌کند.

این کتاب با مجوز رسمی از انجمن ریاضی صنعتی و کاربردی آمریکا (SIAM) ترجمه شده است.

ارسال با ایمیل: