پدیده های انتقال در محیط متخلخل

مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۳٬۵۰۰٬۰۰۰ ریال
فهرست مطالب : دانلود فایل

انتقال در محیط ­های متخلخل یک موضوع بین ­رشته­ ای مورد توجه مهندسان نفت، شیمی، محیط زیست، زمین­شناسی، زمین­ گرمایی، عمران و مکانیک، زمین­ شناسان، فیزیکدان­ ها، دانشمندان مواد و ریاضی­دان ­ها است که نظر بسیاری از محققان را از رشته­ های علمی مختلف به خود جلب کرده است. این کتاب با پوشش موضوعات مربوط شامل تئوری‌های کلی جریان و انتقال در محیط متخلخل، اثرات دما و مهاجرت ذرات، با جزئیات کافی، یک بررسی کلی از معادلات بقای جرم، اندازه حرکت و انرژی، و کاربردهای آنها در محیط‌های متخلخل طبیعی و ساختگی ارائه می­ دهد و برای درک و توصیف مسائل محیط متخلخل، و اصول و مکانیسم ­های فرآیندهای مربوط می ­تواند استفاده شود. این موضوع مسائل انتقال هم­ زمان جرم، اندازه حرکت و انرژی مربوط به ماتریس ­های متخلخل، سیالات منفذی و اجزاء را در نظر می­ گیرد؛ پدیده ­های انتقال در محیط متخلخل شامل موضوعات تحلیل داده­ های تجربی به کمک مدل و تعیین پارامتر است و پیشرفت­ های به دست آمده در تحلیل فرآیندهای محیط متخلخل و تکنیک­ های مدل ­سازی را شامل می­ شود. این کتاب، تئوری و مدل ­سازی رفتار ماده متخلخل، سیال و اجزاء در محیط متخلخل و دانشی از اصول و رویکردهای تئوری و عملی پدیده­ های انتقال در محیط متخلخل را برای اهداف مختلف، شامل انجام تست ­های آزمایشگاهی و اندازه واقعی، تفسیر داده ­های آزمایشگاهی به کمک مدل، و پیش ­بینی و شبیه ­سازی فرآیندهای مختلف در محیط متخلخل ارائه می­ نماید. رویکردهای مختلف مورد استفاده در مدل­ سازی فرآیندهای انتقال تک ­فازی و چند فازی در محیط متخلخل، همراه با و بدون فرآیندهای گرمایی، اجزاء و ذرات، ارائه می ­شوند. کتاب حاضر می‌تواند به عنوان یک مرجع و کتاب درسی مفید استفاده شود و برای محققان، مهندسان شاغل، متخصصان و دانشجویان مهندسی که با کاربردهای محیط متخلخل سر و کار دارند، در نظر گرفته شده است. این کتاب می­ تواند به عنوان یک کتاب درسی برای دوره­ های مهندسی مقطع بالاتر کارشناسی و مقطع اولیه تحصیلات تکمیلی استفاده شود و به دلیل ماهیت بین ­رشته ­ای آن، در بسیاری از رشته­ های علمی توسط متخصصان برای اهداف آموزشی و به عنوان مرجع می ­تواند استفاده شود. کتاب حاضر مسائل کاربردی برای اهداف تشریحی، سؤالات آموزنده و مسائل تمرینی و مراجع بسیاری برای مطالعه و جزئیات بیشتر، ارائه می­ کند و در دروس "پدیده ­های انتقال در محیط ­های متخلخل"، "جریان سیالات در محیط­ های متخلخل"، و "انتقال جرم، اندازه حرکت و انرژی در محیط­ های متخلخل" در مهندسی نفت، شیمی، محیط زیست، عمران و مکانیک می­ تواند استفاده شود.

ارسال با ایمیل: