| ۱ | استخراج ترکیبات فنلی از دانه های قهوه سبز با استفاده از حلالهای یوتکتیک و تکنیک اولتراسوند و بررسی خواص آن | مهسا رمضانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | 
| ۲ | میکروکپسول سازی بتالایین با استفاده از صمغ عربی و مالتو دکسترین و تکنیک خشک کن انجمادی و ارزیابی خواص آن | نعیمه جعفری | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | 
| ۳ | استخراج ساپونین از ریشه چوبک با امواج فراصوت و بررسی خواص آن | سما یاورزاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | 
| ۴ | تولید آنزیمی نانوذرات نشاسته و ارزیابی خواص امولسیفایری و پایدار کنندگی آن جهت کاربرد در امولسیونهای غذایی | حانیه هاشمیلر خسروشاهی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ | 
| ۵ | تهیه هیدروژل پکتین چیتوزان نانوذرات اکسید روی و بررسی کاربرد آن در مهندسی بافت | علی مناعتی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ | 
| ۶ | سنتز و تعیین مشخصات عملکرد سیلیکا ائروژل های اصلاح شده در سیستم های دارورسانی | آسیه جباری گرگری | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۶ آذر ۱۴۰۰ | 
| ۷ | بیوسنز نانوذرات سلنیوم با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدفیلوس و بیفیدوباکتریوم و کاربرد آن در صنایع لبنی | حمید خلیل زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۳ مهر ۱۴۰۰ | 
| ۸ | اصلاح آنزیمی چیتوزان و سنتز نانوذرات چیتوزان اصلاح شده به منظور افزایش حلالیت آن در محیط های آبی | سجاد فتحی زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۳ مهر ۱۴۰۰ | 
| ۹ | سنتز نانوذرات اکسید آهن با چیتوزان و کاربرد آن به عنوان جاذب طبیعی در تصفیه پساب های صنایع غذایی | مخمد امین مرادی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۶ شهریور ۱۴۰۰ | 
| ۱۰ | سنتز آنزیمی نانوذرات سلنیوم و نقره، توسط آنزیم آلفا آمیلاز و ارزیابی خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن | صابر پورغلام | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۶ شهریور ۱۴۰۰ | 
| ۱۱ | سنتز نانوذرات سلنیوم با استفاده از عصاره چوب صندل و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آنها | مهدیه نجف زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۸ آذر ۱۳۹۹ | 
| ۱۲ | بیوسنتز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی و اسانس روغنی دانه میخک و اثرات بیولوژیکی آن بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان و زخم معده | راحله خسروی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۵ مهر ۱۳۹۹ | 
| ۱۳ | مطالعه و توسعه سلول های بنیادی مدل کبدی کپسوله شده در یک بیوراکتور همزده | شهلا خدابخش اقدم | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | 
| ۱۴ | تولید و بررسی پایداری نانوامولسیون (روغن در آب) اسانس آویشن تحت شرایط آب مادون بحرانی | امید احمدی | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | 
| ۱۵ | استخراج ترکیبات فنلی موجود در به لیمو توسط حلال عمیق یوتکتیک و روش مایکروویو | مهدیه محدث کامرانشاهی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۷ تیر ۱۳۹۹ | 
| ۱۶ | سنتز نانوذرات آهن با استفاده از کیتوسان و بررسی کاربرد آن در انتقال ژن | شهلا کریم زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | 
| ۱۷ | تهیه نانودیسپرسیون روغن در آب کورکومین در آب مادون بحرانی و ارزیابی خواص فیزیکی - شیمیایی | زهرا سیار | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۸ دی ۱۳۹۷ | 
| ۱۸ | استخراج اینولین از ریشه گیاهان بومی کاسنی و بابا آدم توسط روش های هیدروترمال و مایکروویو و ارزیابی  اثرات آن بر روی رشد باکتری های پروبیوتیک و پاتوژن | زهرا نوری الکران | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۸ دی ۱۳۹۷ | 
| ۱۹ | تولید نانوامولسیون آبی عصاره روغنی گیاه میخک و ارزیابی خواص آن | معصومه قدیمی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۷ مهر ۱۳۹۷ | 
| ۲۰ | تولید نانوامولسیون آبی عصاره روغنی گیاه زنجبیل و ارزیابی خواص آن | اشرف فرشباف صدیق | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی | ۰۷ مهر ۱۳۹۷ |