پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۴۶ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱استخراج ترکیبات فنلی از دانه های قهوه سبز با استفاده از حلالهای یوتکتیک و تکنیک اولتراسوند و بررسی خواص آنمهسا رمضانیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۸ بهمن ۱۴۰۱
۲میکروکپسول سازی بتالایین با استفاده از صمغ عربی و مالتو دکسترین و تکنیک خشک کن انجمادی و ارزیابی خواص آننعیمه جعفریکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۸ بهمن ۱۴۰۱
۳استخراج ساپونین از ریشه چوبک با امواج فراصوت و بررسی خواص آنسما یاورزادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۸ بهمن ۱۴۰۱
۴تولید آنزیمی نانوذرات نشاسته و ارزیابی خواص امولسیفایری و پایدار کنندگی آن جهت کاربرد در امولسیونهای غذاییحانیه هاشمیلر خسروشاهیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۲ بهمن ۱۴۰۰
۵تهیه هیدروژل پکتین چیتوزان نانوذرات اکسید روی و بررسی کاربرد آن در مهندسی بافتعلی مناعتیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۲ بهمن ۱۴۰۰
۶سنتز و تعیین مشخصات عملکرد سیلیکا ائروژل های اصلاح شده در سیستم های دارورسانیآسیه جباری گرگریدکتریاستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۶ آذر ۱۴۰۰
۷بیوسنز نانوذرات سلنیوم با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدفیلوس و بیفیدوباکتریوم و کاربرد آن در صنایع لبنیحمید خلیل زادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۳ مهر ۱۴۰۰
۸اصلاح آنزیمی چیتوزان و سنتز نانوذرات چیتوزان اصلاح شده به منظور افزایش حلالیت آن در محیط های آبیسجاد فتحی زادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۳ مهر ۱۴۰۰
۹سنتز نانوذرات اکسید آهن با چیتوزان و کاربرد آن به عنوان جاذب طبیعی در تصفیه پساب های صنایع غذاییمخمد امین مرادیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۶ شهریور ۱۴۰۰
۱۰سنتز آنزیمی نانوذرات سلنیوم و نقره، توسط آنزیم آلفا آمیلاز و ارزیابی خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آنصابر پورغلامکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۶ شهریور ۱۴۰۰
۱۱سنتز نانوذرات سلنیوم با استفاده از عصاره چوب صندل و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آنهامهدیه نجف زادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۸ آذر ۱۳۹۹
۱۲بیوسنتز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی و اسانس روغنی دانه میخک و اثرات بیولوژیکی آن بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان و زخم معدهراحله خسرویکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۵ مهر ۱۳۹۹
۱۳مطالعه و توسعه سلول های بنیادی مدل کبدی کپسوله شده در یک بیوراکتور همزدهشهلا خدابخش اقدمدکتریاستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۴ مرداد ۱۳۹۹
۱۴تولید و بررسی پایداری نانوامولسیون (روغن در آب) اسانس آویشن تحت شرایط آب مادون بحرانیامید احمدیدکتریاستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۴ مرداد ۱۳۹۹
۱۵استخراج ترکیبات فنلی موجود در به لیمو توسط حلال عمیق یوتکتیک و روش مایکروویومهدیه محدث کامرانشاهیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۷ تیر ۱۳۹۹
۱۶سنتز نانوذرات آهن با استفاده از کیتوسان و بررسی کاربرد آن در انتقال ژنشهلا کریم زادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۵ مرداد ۱۳۹۸
۱۷تهیه نانودیسپرسیون روغن در آب کورکومین در آب مادون بحرانی و ارزیابی خواص فیزیکی - شیمیاییزهرا سیاردکتریاستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۸ دی ۱۳۹۷
۱۸استخراج اینولین از ریشه گیاهان بومی کاسنی و بابا آدم توسط روش های هیدروترمال و مایکروویو و ارزیابی اثرات آن بر روی رشد باکتری های پروبیوتیک و پاتوژنزهرا نوری الکرانکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۸ دی ۱۳۹۷
۱۹تولید نانوامولسیون آبی عصاره روغنی گیاه میخک و ارزیابی خواص آنمعصومه قدیمیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۷ مهر ۱۳۹۷
۲۰تولید نانوامولسیون آبی عصاره روغنی گیاه زنجبیل و ارزیابی خواص آناشرف فرشباف صدیقکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه صنعتی سهند، دانشکده مهنذسی شیمی۰۷ مهر ۱۳۹۷